fullsizeoutput_29cb_edited.jpg
 

VORES HISTORIE

Vi mødtes på et hostel i Cambodja i 2012, hvor Kris(tine) var på en 3 måneders rejse i sydøstasien og David var der for at dyrke en lokal kampsport, Bokator. Vi tilbragte lidt tid sammen i Cambodja og efterfølgende rejste vi så til Vietnam. Efter nogle uger sammen skulle vi hver vores vej. Det blev starten på et langdistanceforhold mellem København og New York (hvor Kris er fra), som varede i 3 år før Kris tog skridtet og flyttede til Nørrebro i 2015. I løbet af et år lærte hun det danske sprog og fik job på neurokirurgisk afdeling på Rigshospitalet som sygeplejerske, hvor hun har arbejdet siden.


I juli 2017 flyttede vi til Sortsø på Nordfalster, hvor vi blev gift, og i sommeren 2018 åbnede vi dørene til Sunshine House, som startede som et lille initiativ for at skabe mere fællesskab i lokalområde. Projektet var en rigtig god oplevelse hele vejen igennem, og det gav os lyst til at gøre lidt mere ud af det...

Scroll ned for at læse mere om os enkeltvis. 

 

OM KRIS

At leve et godt og sundt liv og at hjælpe andre mennesker til at gøre det samme er to af mine største passioner. Derfor har jeg en kandidatuddannelse som "Nurse Practitioner" fra New York, og har i de sidste 12 år arbejdet i forskellige specialer som sygeplejerske. Gennem min erfaring i sundhedsvæsenet både i USA og Danmark er jeg blevet bevidst om, hvor vigtigt forebyggelse af sygdomme og skader er for at vedligeholde et godt helbred og et sundt liv. At være sund og rask handler for mig ikke blot om fraværet af sygdom og skader, men om at have det godt både fysisk, psykisk og socialt. 


I starten af min karriere som sygeplejerske opdagede jeg yoga fra et "studio" i New York. Dengang løb jeg mange langdistanceløb, så jeg brugte yogas restituerende strækøvelser som et kompliment til belastningen jeg fik fra de mange løb. Men over årerne fandt jeg ud af, at yoga ikke kun var fysisk gavnligt, men jeg kunne også mærke dens mentale fordele. Jeg følte mig mindre stresset og mere til stede, og det gjorde at jeg fik mere overskud til andre mennesker både i mit arbejde og til min familie og venner. 


I Maj 2019, opfyldte jeg en af mine største drømme om at blive basis-yogalærer gennem et 100 timer uddannelsesforløb fra "Hamsa Yoga" i København. Jeg vil gerne sprede budskabet om, at yoga kan dyrkes af alle uanset alder, køn, størrelse eller tidligere erfaring med yoga. Det er ikke nødvendigt at være specielt fleksibel eller stærk for at begynde til yoga. Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde med din krop og investere i dig selv og dit helbred. 


Min undervisningsform foregår på en uformel og sjov måde og er præget af ro og simple men effektive stilinger. Bevægelserne foregår i et langsomt tempo med fokus på vejrtrækning og nærvær. Mit håb er, at du kan opleve de fordele jeg selv har haft med yoga, og jeg glæder mig så meget til at vi skal bevæge os sammen og ha' det sjovt i Sunshine House.Kærlig hilsen, 

Kris <3

 

OM DAVID

Davids egen historie indenfor bevægelse startede med tennis, med juniordanmarksmesterskab og repræsentation af Danmark i ind- og udland. Men skaderne plagede, og det dræbte lysten til at fortsætte. Istedet opstod lysten til at dykke mere ned i hvordan kroppen fungerer og responderer på træning, det resulterede i eksperimentering med andre former for bevægelse som klatring, kampsport, atletik, svømning m.m. samtidig med arbejde i den private fitness- og sundhedsverden. I 2015 kom der en kandidat i idræt på CV'et med speciale i fysisk træning, træningsplanlægning og periodisering for elitetennisspillere. Det bragte David tilbage i tennissporten i en rolle som fysisk træner, hvor han siden 2013 arbejdede med præstationsoptimering i et svensk tennisakademi og i dansk tennis forbund med de bedste danske spillere. Siden 2018 har arbejdet i "eliteverdenen" været på nedtrapning, og der er blevet plads til andre tiltag som Sunshine House. 

Bevægelsesholdene i Sunshine House er konstrueret ud fra en filosofi om at stimulere alle vores fysiske færdigheder på en sikker måde så vi kan holde en sund og funktionel krop i dagligdagen uden smerter.  

Uddannelse

  • Kandidat i Idræt, Syddansk Universitet

  • The corset course (Ido Portal)

  • Training for warriors level 1 & 2 (Martin Rooney)

  • The Essentials of Elite Performance (Z-Health) 

Arbejdserfaring

  • Roskilde Tennisklub: Tennis- og Fysisk træner, 2018 - 2020

  • Viljan Tennis Academy: “Head of Athletic Development and Assistant Tennis Coach”, 2013-2018

  • Dansk Tennis Forbund: Fysisk træner for de bedste danske tennisspillere, underviser på “Tenniscoach”-uddannelsen, oplægsholder på “Nordic Coaches Conference” og hoved/medforfatter af diverse artikler om tennis, fysisk træning og atletisk udvikling, 2013-2018

  • Sundhedsdoktor: Testning af sundhedsparametre på medarbejderer i private og offentlige virksomheder, 2010 - 2013

  • Fitnessbranchen: Styrketræning og holdtræning i boksning, 2008 - 2013

 

©2018 by Sunshinehouselife.dk. Proudly created with Wix.com