IMG_2525.JPG

PYRAMIDEN

Pyramiden er Sunshine House´s gym, som er indrettet i simpel stil med fokus på bevægelseskvalitet og funktionel styrke. Der er ca. 50 kvm frit gummigulv, som er perfekt til yoga og fri bevægelse.


I 2019 startede vi op med yogahold som blev en stor succes, og derfor udvider vi med yderligere bevægelseshold i 2020. Se vores holdbeskrivelser og tider nedenfor.

 

FILOSOFI

Fundamental bevægelse er på mange måder forsvundet ud af vores dagligdag og er blevet erstattet med bekvemmeligheder. De fleste mennesker i den vestlige verden kan ikke længere udføre simple kropslige bevægelser simpelthen fordi det ikke er en del af bevægelsesprofilen for vores eksistens længere. Vi har stole, rulletrapper og automatiske døre, og de fleste mennesker har skrivebordsarbejde flere timer om dagen. Det eneste vi skal er at sidde, ligge og gå, og gang er i mange tilfælde også næsten udgået. Hvad er der fx blevet af at hænge, squatte, kravle, lunge og rulle, som vores krop er skabt til? Hvis vi ikke stimulerer vores krop i et bredere bevægelsesspektrum, så ender vi med stive led og muskler og i sidste ende afhængighed af medicin. Derfor må vi selv tage aktivt ansvar for at introducere mere alsidig bevægelse så vi undgår stivhed, smerter og immobilitet på sigt. At opnå et bredere bevægelsesspektrum er udgangspunktet på vores bevægelses- og yogahold, da god bevægelighed er en forudsætning for smertefri og god funktionalitet i dagligdagen.

 

BEVÆGELSES- OG YOGA HOLDPLAN OG PRISER

Generelt har vi om onsdagen yoga kl. 17-18, og i weekenden har vi bevægelseshold kl. 10-11 og yoga dynamic kl. 11.15-12.15 om lørdagen. Søndag har vi bevægelseshold kl. 10-11 og yoga slow kl. 11.15-12.15. 

Holdene er generelt for alle uanset niveau, alder og køn, da alle positioner kan gradueres. Så hvis du er rimelig mobil vil du kunne deltage på alle hold, dog vil det nemmeste hold at starte på være yoga slow om søndagen. Begge hold er generelt en meget sikker form for træning, da der arbejdes med kontrollerede bevægelser. Er du i tvivl, så spørg os.

Bevægelse 

Bevægelsesholdene er fokuseret på koordination, bevægelsesflow og styrketræning. David underviser på disse hold.

Yoga

Lørdagsholdene er dynamiske og styrkeorienteret, hvor søndagsholdene orienteres mere imod statiske positioner. Onsdagsholdet er et mix af de to. Det er Kris som underviser alle yogahold.

ENKELT TIME: 75 kr.

10-TURS KORT: 650 kr. (for hver 5 gange du cykler/går/løber til vores time giver vi et ekstra gratis klip)

1 MÅNED: 400 kr. 


Kom og prøv det og bliv en del af Sunshine House fællesskabet!

Se vores facebookside for seneste holdopdateringer og tilmelding til hold her.

 

©2018 by Sunshinehouselife.dk. Proudly created with Wix.com