2D19F206-283C-499E-9AC9-1375E8E78154_1_2

SUNSHINE HOUSE GYM

Bliv en del af fællesskabet!

Vores gym "Pyramiden" er det ultimative sted at bevæge sin krop. Der er god træning på små hold med højtuddannede og erfarne underviserer og et stærkt fællesskab. Vi hjælper hinanden til udvikling uanset vores udgangspunkt, så kom og vær' med!

 

Holdtræning for medlemmer

Med et månedsmedlemsskab, 10-turskort eller enkeltbillet kan du deltage på holdtræning i Sunshine House. Vi har Bevægelse, Begynder Bevægelse, Yoga og Styrke & Kondition. Du kan læse mere om holdene nedenfor.

 

HOLDBESKRIVELSER

I Sunshine House prioriterer vi altid bevægelseskvaliteten højest. Går vi på kompromis med bevægelseskvaliteten stiger skadespotentialet, og det ønsker vi ikke. Derfor går vi højt op i at du kan udføre den specifikke øvelse med god kontrol og kvalitet før du øger tempo/vægt.

Har du skader eller andet du er nervøs for, så snak med os inden holdet starter så vi kan hjælpe dig igennem på en sikker og god måde. Inaktivitet er sjældent løsningen på problemet men derimod korrekt navigering i træningsdosering og bevægelsesvalg.

Vi har små hold, så vi altid har mulighed for individuel feedback og kan holde en høj kvalitet i træningen. 

BEVÆGELSE

Bevægelsesholdene er skabt med formålet om at genskabe og forbedre fundamentet for vores bevægelseskvalitet, herunder koordination og mobilitet, som de fleste af os mister med tiden. Dårlig bevægelseskvalitet giver med tiden skader og småskavanker. På bevægelsesholdet arbejder vi med at forbedre mobiliteten samtidig med at genskabe og forbedre fundamentale fysiske færdigheder som at kaste, gribe, squatte, lunge, rulle, kravle, hoppe etc. Der vil være elementer fra mange forskellige bevægelsesformer og sportsgrene, men som alle hører ind under samme emne om at adressere fundamental bevægelseskvalitet. Hvorfor? For at kunne mere i dagligdagen og undgå smerter.

Alle kan blive udfordret på disse hold lige fra hr. og fru Danmark til topatleten. Er du helt ny i Sunshine House anbefaler vi at starte med “begynder bevægelse”. 


Udfordringsgrad fordelt på fysiske færdigheder 1-5 (5 er mest udfordrende)

Mobilitet: 5

Koordination: 5

Styrke: 3-4

Kondition: 2-3

BEGYNDER BEVÆGELSE

Temaet er det samme som på bevægelsesholdene, men sværhedsgraden er lavere. Holdet er et rigtig godt sted at starte som ny i Sunshine House for at få en indikation om hvilket niveau man er på. Vi tager os god tid til de enkelte bevægelser og gennemgår teknikken grundigt. Det er også en god form for restitutionstræning for dem som træner mere. 

Alle kan være med på begynder bevægelse.


Udfordringsgrad fordelt på fysiske færdigheder 1-5 (5 er mest udfordrende)

Mobilitet: 3

Koordination: 3

Styrke: 2-3

Kondition: 1-2

YOGA

Yoga er en glimrende bevægelsesform som udfordrer mobilitet, og kombinerer det med fokus på åndedræt og tilstedeværelse. Det er en meget sikker form for bevægelse og kan udføres af alle. 


Udfordringsgrad fordelt på fysiske færdigheder 1-5 (5 er mest udfordrende)

Mobilitet: 4

Koordination: 2

Styrke: 2

Kondition: 1

STYRKE & KONDITION

På styrke & kondition lægger vi fokus på at udfordre netop disse to fysiske parametre samt mobilitet. Der kan indgå øvelser både med kropsvægt, kettlebells, klassiske vægtløftningsøvelser etc., som typisk sættes sammen i en workout der udfordrer åndedræt og muskelstyrke. 


Udfordringsgrad fordelt på fysiske færdigheder 1-5 (5 er mest udfordrende)

Mobilitet: 3

Koordination: 2

Styrke: 4-5

Kondition: 4-5